Fotballturnering i Florø.
Fredag 27. februar til
sundag 29. februar - 2015

Prisar

Pris per lag er kr. 800,- og inkluderar premiering til alle spelarane for klassana 2003-2008, for dei to eldste klassane vært det pokal, og premie til alla spelarane på finale-laga i båda A og B-sluttspel. Turneringa har ikkje spelaravgift utover dette. Påmeldinga blir bekrefta så snart lagavgifta på kr 800,- er innbetalt til konto nr. 3720.12.75793.

Stor pågang til Statoil Veslefrikk

Det var i 2014 rekordstor påmelding til turneringa og fleire lag havna på venteliste. For att så mange som mogleg skal få vere med har vi utvida tidsramma laurdag og sundag.

Påmelding

Du kan melde på laget ditt på to ulike måtar:

Alternativ 1 - Online (frå 1. januar)

Om du har en facebook-konto kan du registrere laget direkte her på vår heimeside. Du vil da kunne følgje opp status, og sjå kampoppsettet for dine lag. Med online registrering kan du sjølv endre, legge til eller ta bort lag frå turneringa.

→ til online påmelding

Alternativ 2 - Epost eller via SportAdmin

Klassane 2000 og 2001 har begrensa antal plassar. For påmelding, send epost til veslefrikk@fotballsider.no. I denne eposten er det viktig at du registrerar namn på klubb, kva klasse laget skal meldast på i, kven som skal vere kontaktperson for laget (telefon og epost), samt kor mange spelarar ein forventar skal vere med. Du kan også melde på laget via SportAdmin